Mehmet Emin Pulatkonak İlkokulu
Yeni Mah. Dr. Ömer Besim Paşa Cad. No 55, Beykoz İstanbul

VİZYON

Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın yolu eğitimden geçmektedir. Biz de eğitimimiz ile 21.yy bilgi ve becerilerinden haberdar, meraklı, yaratıcı, sürekli öğrenen, klavuzluk yapan ve teknolojiyi araç olarak kullanmayı bilen, global vatandaşlık kavramını hisseden, işbirlikçi çalışmayı önemseyen, düşünce gücü özgür, hayal gücü geniş, değerler kavramını içine sindirmiş ve bilgi paylaşmayı seven bireyler yetiştireceğimize inanıyoruz.

MİSYON

Mehmet Emin Pulatkonak İlkokulu, ulusal ve evrensel değerleri kavrayan, Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, araştıran, çözüm üreten, globalleşen dünyamızda tüm koşullara liderlik yapabilecek, bilgiyi üreterek ve paylaşarak hayat boyu eğitim ve gelişim sürecinde aktif rol oynamayı görev edinebilecek bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir. Tüm bunları sağlayarak okulumuzun öğretmen ve öğrencileri işbirliği içinde, ekip çalışmalarıyla kapsayıcı ve innovatife biçimde çeşitli proje çalışmalarını gerçekleştirerek çağdaş bir öğretim ve bilimsel kültür oluşturmayı amaçlar.

.
Öğretim Şekli :Tekli

Tekli

Servis bulunmaktadır.

İl merkezine 25 km, ilçe merkezine 15 km.

Yeni Mahalle Aile Sağlığı yanı...

Voleybol, Basketbol, Futbol, Atletizm